Splat Special Gold

Complete mondverzorging en een stralende glimlach

Fluoride vrij

Splat Special Gold tandpasta met colloïdaal (kleine deeltjes) goud, diamant-extract en koninginnegelei is speciaal ontwikkeld voor extra luxe voor een stralende glimlach. Het diamantpoeder in een speciale oplossing, biedt antibacteriële bescherming. Natuurlijke actieve ingrediënten van de Splat tandpasta polijsten en versterken tandglazuur, voorkomen de vorming van tandplak en houden uw tandvlees gezond.

Calcium uit eierschalen versterken het tandglazuur. Het natuurlijke enzym Papaïne lost zorgvuldig het gepigmenteerde tandplak op. Thymol en druivenpitten extract beschermen tegen cariës (tandbederf) en de vorming van tandplak. De waardevolle Propolis-extracten* ondersteunen immuniteit in de mondholte. Het natuurlijke vanille-extract vermindert de eetlust.

 

  • Complete mondverzorging
  • Fluoride vrij
  • Smaak: subtiele mint

* Propolis is een uitstekend werkend natuurlijk antibioticum. Bijen halen het van de knoppen van bomen en heesters als een harsachtige substantie. De bijen verwerken dit en voegen daar eigen stoffen aan toe, het resultaat is: propolis.

Propolis word door bijen gebruikt om gaten en kieren van de korf of kast te dichten, de raat te verstevigen, en met name om te desinfecteren.

 

Effect

  • Papaja enzymen lossen tandplak zorgvuldig op
  • Calcium uit eierschalen versterken het tandglazuur
  • De combinatie van Thymol en druivenpit extract beschermen tegen cariës

 

Actieve ingrediënten 

Calcium, Thymol, Papaïne, druivenpitten extract, koninginnegelei, diamant-extract en goud deeltjes

 

75ml

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.