Splat Special Love

Whitening tandpasta die je een gelukkig gevoel geeft en voor langdurig frisse adem zorgt

Fluoride vrij

De Splat Special Love tandpasta is een antibacteriële tandpasta met een ontstekingsremmende werking en is speciaal ontworpen om een gelukzalig gevoel teweeg te brengen. De sprankelende framboos tandpasta bevat een extract van de Japanse perilla zaden die een ontstekingsremmende en antibacteriële werking heeft. Het extract onderdrukt de groei van tandbederf veroorzakende micro-organismen en voorkomt zo de vorming van cariës.

Zoethout is toegevoegd als een natuurlijke zoetstof die tevens mondontstekingen bestrijdt en in staat is om het eenvoudige herpes virus te doden. Natuurlijke Disacharide zorgt voor een langdurige frisse adem doordat het de vorming van vluchtige zwavelverbindingen, een van de belangrijkste oorzaken van onaangename mondgeuren, tegengaat. Splat Special Love tandpasta is vrij van Fluoride.

 • Tegen cariës
 • Bleekt je tanden, 1 tint in 4 weken
 • Fluoride vrij
 • Smaak: Framboos
 • Kleur: rood roze gel tandpasta

Effect

 • Japanse perilla zaden hebben een ontstekingsremmende en antibacteriële werking
 • Natuurlijke Disacharide zorgt voor een langdurige frisse adem

Actieve ingrediënten 

Japanse perilla zaad extracten, Lysozym enzym, Glycyrrhizinate, natuurlijke Disacharide, Sodium Lauroyl Sarcosinaat (dus geen SLS)

 

75ml

2 Comments
 1. Leuke producten. Hip.
  Maarrrrr er zitten helaas alsnog ingrediënten in waarbij ik vraagtekens heb. Beetje jammer.
  Bijvoorbeeld Sodium Lauroyl Sarcosinaat, diamand extract?..jahoor. Het is het NET niet.

  • Beste Aroena,
   Ben je niet in de war met Sodium Lauryl Sulphate? Dat is inderdaad een stevig reinigings en schuimmiddel en zit ook niet in de Splat tandpasta’s
   Sarcosinate daarentegen is een natuurlijk product uit kokosolie en is een oppervlakte-actieve stof dat de tandpasta rond de tanden en in de mondholte verspreidt.Het voorkomt de groei van microben door remming van enzymen die suikers afbreken en veranderen in zuren en voorkomt slechte adem.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.